Ulazimo u našu JUBILARNU godinu / 25.

Crkva Sv. Mihovila - zaštitnik Acra
Crkva Sv. Mihovila - zaštitnik Acra
Doček Vatrenih, 17.07.2018.
Doček Vatrenih, 17.07.2018.
o Acru:

ACRΩ je osnovan u siječnju 1995. godine i to velikim entuzijazmom i snažnom voljom osnivača. Naziv je zapravo nastao kao složenica od slova

A-kao inicijalnoga slova grafijskoga sustava latinice, a u glagoljici je također na prvome mjestu i zove se azъ (što znači »ja«) kao i u ćirilici, a i kao i inicijalno slovo osnivača našeg Acra, a

cro-kao prava oznaka Hrvatske od njezinoga osamostaljenja. Eto, to je ukratko. Sve ove godine neprekinuta postojanja Acra, odnosno ovih 23 godine Acro se formirao i utvrdio kao mjesto jednostavnog pristupa kao i dobrih i trajnih rezultata kao i dobar glas koji se već godinama prenosi .

ACRΩ je mjesto gdje možete dobiti sve vrste p r i j e v o d a, obrade teksta, ovjere sudskog tumača za sve jezike, mobilnoga prevođenja, praćenja dokumentacije, sastavljanja tekstova za publikaciju, savjetovanja, te ostaloga po polju djelatnosti i upita.

ACRΩ je mjesto gdje se već 23 generacije pripremaju za prijemne ispite na fakultetima i za d r ž a v n u m a t u r u i tu nas prate izvrsni rezulti i uspjeh pri upisu na željeni studij.

ACRΩ je mjesto gdje će se đaci po završetku osnovne škole u ljetnjem pripremnom tečaju pripremiti za s r e d nj u š k o l u.

ACRΩ je također mjesto gdje ćete dobiti p o d u k u, grupnu ili pojedinačnu, specificiranu, ili pripremu za ispit u školi ili neki od međunarodnih ispita, a s i s t e n c i j u pri rješavanu testova, upita, formulara, dokumentacije i sl. Specijalizirani smo u tečajevima poslovnog stranog jezika.

Zašto ACRΩ?

Biti i ostati ACRΩ jest neprekinuto zadovoljstvo u onome što radimo i čime se bavimo u zajedništvu nas koji činimo ACRΩ-izvorni govornici-multikulturalizam u jednoj školi.

Hvala što ste ovaj tekst pročitali do kraja, to pokazuje vašu strpljivost i znatiželju, a moguće i namjeru.