Certificirani programi stranih jezika

Engleski, Francuski, Njemački, Talijanski, Španjolski, Ruski, Švedski, Hrvatski za strance

ACRΩ je mnogima polazišnom točkom kod započinjanja učenja nekog od stranih jezika, nekima dorada, dopuna, pojašnjavanje ili sistematiziranje već poznatog ali nejasnog i tako redom. Djeci je nadopuna kod dodatnog učenja jezika kojeg već uče u školi ili početak i upoznavanje s nekim novim jezikom ili vrlo često jezicima.

Nije nebitno napomenuti da su upravo ljudi oni koji čine ACRΩ.Većina su dvojezičari-u klasičnoj definiciji to je sposobnost osobe da se vješto služi dvama jezicima bez vidljive veće sklonosti prema jednomu od njih.

Ukupno govoreći za sve profesore, prevoditelje, sudske tumače pa i pozadinske logističke djelatnosti radi se o ljudima, zajednici ljudi, koji žive ono čime se bave.

Govoreći o programima, nerijetko je u Acru da netko odabere učenje dva ili više jezika i to paralelno. Nije lako, ali je moguće i čak toliko moguće da neki polaznici godinama pohađaju paralelno dva i više jezika i to aktivnim sudjelovanjem i dobrim rezultatima.

Živimo u doba globalnoga kretanja. Bez obzira na globalno kretanje nismo ni dužni ni obavezni govoriti niti jedan drugi strani jezik osim hrvatskoga ukoliko nas naše prilike ili dužnost na to ne obvezuju. Čak i da nas ništa ne obvezuje ni ne upućuje na učenje nekog stranog jezika, vjerujte-to je avantura, pustolovina, šetnja u novi prostor i novi svijet, a i prilika drukčijeg pogleda na strano i razumijevanje drugog i drukčijeg, a opet jednostavno i lijepo.


TURISTIČKI TEČAJEVI

Zadar se nalazi u vrlo atraktivnom turističnom području i evo 2017. godina je bombardirana najezdama turista svake vrste. Turisti donose zaradu i očekuju uslugu. Ravnotežu između očekivanoga i dobivenoga najbrže ostvaruje komunikacija. Ne dajte se smesti, bez obzira koliko imate godina, ma što da ste čuli ili su vam rekli o učenju stranog jezika, svaka osoba prosječnih sposobnosti može svladati osnovnu komunikaciju!

Upustite se u učenje nekog stranog jezika. Učeći jezik saznat ćete mnoge zanimljivosti vezane uz taj jezik.

Sve više je još i više. Nakraju, u svojoj zemlji ne moramo govoriti nijedan drugi jezik osim hrvatskoga, ali svaki drugi jezik kojim se barem malo služite, a kamo li jezik kojim tečno komunicirate čini stvari korisnijima, jednostavnijima, ljepšima. Služenje stranim jezikom može biti izvor vaših primanja, osnovnih, a i dodatnih.

Ulažući u učenje stranog jezika ulažete u sebe jer imate osiguranu korist, naravno, ako ćete se njime služiti.

Dajte si priliku da u tome uživate i sigurno nećete požaliti.

- odrasli - 3 tečaja godišnje: trajanje 3 mjeseca
I. CIKLUS: 25.09.2019. - Božić 2019. / trajanje 3 mjeseca /
II. CIKLUS: 15.01.2020. - Uskrs 2020. / trajanje 3 mjeseca /
III. CIKLUS: 21.04.2020. - lipanj 2020. / trajanje 3 mjeseca /
tempo nastave:2 puta tjedno blok sat
/1 puta tjedno blok sat - iznimno na traženje /
Vrste tečajeva za odrasle:
✹ OPĆI

CERTIFICIRANI PROGRAMI

✹ PRIPREME ZA MEĐUNARODNE CERTIFIKATE:

 TOEFL / IELTS /  GOETHE / DELF / DALF

po području:

✹ FINANCIJE
✹ MARKETING
✹ POMORSTVO / Tečaj za pomorce / stručni jezik 

✹ PROMET / KOPNENI / ZRAČNI / VODENI
✹ MEDICINA / NJEGOVATELJI i sl.
✹ PRAVO
✹ TEHNIČKA ZANIMANJA
✹ GASTRONOMIJA / UGOSTITELJSTVO
✹ FINANCIJE
✹ TURIZAM, ...ostalo na upit

Mjesto održavanja nastave:

Centar grada-Poluotok, uz Vodovod, Špire Brusine 13, na prvom katu ili na lokaciji naručitelja.